U
Online shop
Select Page

Фирмена философия

Фирмената философия на “ММОТОРС” АД се основава на богатия търговски опит на нейните основни акционери. Нашата мисия е създаването на качествен и достъпен продукт – европейско производство, конкурентен на водещите световни производители. Целта ни е да затвърдим и разширим настоящите си пазарни позиции чрез качество, продуктово многообразие и достъпна цена.

Стратегията, която следваме за да постигнем тази цел включва внедряване на най-добрите производствени и търговски практики, постоянни инвестиции в технологично обновяване и увеличаване на производителността на труда. Вярваме, че следвайки този курс, фирмата ще утвърди позициите си, предлагайки по-високо качество и конкурентни цени.

За да постигнем това, ние поддържаме тясна връзка с нашите клиенти и дистрибутори.

Служителите в нашия търговски отдел, са обучени да разбират и оценяват нуждите на клиентите ни, като разработват и прилагат цялостни решения за всеки индивидуален проект.

Визия за бъдещето

Ние продължаваме да създаваме нови продукти. Във всеки нов наш продукт влагаме грижа за бъдещето, като:

  1. Пестим енергийните ресурси на планетата – чрез внедряване и производство ва високоенергийни продукти.
  2. Даваме своя принос за по чиста околна среда – чрез рециклиране на стари продукти използване на безвредни материали и спазване на екологичното законодателство.
  3. Подобряваме начина на живот на нашите потребители. Ние разработваме и предлагаме продукти в областта на здравословния начин на живот.