U
Online shop
Select Page

Относно серия MT

Вентилатори за баня и WC от серията МТ достъпни за всеки потребител, но същевременно с отлично качество и красив дизайн. Осигуряват продължителна или прекъсната вентилация в санитарните помещения при изключително нисък разход на електроенергия. Могат да се използват за извеждане на въздуха от малки и средни жилищни, офис и търговски помещения или между съседни помещения като топлообменници. Монтират се на стена, таван, окачен таван към въздуховоди или тръби на сградната вентилационна инсталация с присъединителен диаметър Ø90, Ø100, а посредством специален преходник към Ø120мм.

Предвидена е възможност за окоплектоване с възвратна клапа, таймер, датчик за влага, светлинен датчик и вградено LED осветление.

Безопасност

Изработени са от висококачествени безвредни материали при съобразяване с нормите на шум и противопожарна безопасност. Вграденият електродвигател е със степен на защита IP 24, което позволява нормално функциониране на вентилатора при висока влажност.

Опции

Автоматичен затварящ се капак, предотвратяващ навлизането на неприятни миризми и насекоми, предлаган като допълнителен аксесоар.
Покажи още