U
Online shop
Select Page

Относно Eco-Fresh Mini

СЪЗДАВА ЗДРАВОСЛОВЕН МИКРОКЛИМАТ В ПОМЕЩЕНИЕТО
  • Дезинфекцира и филтрира въздуха
  • Убива вируси и бактерии
  • Отстранява мухълни спори и полени
  • Неутрализира миризмите и цигарения дим

 

 

„Eco-Fresh“ Mini дезинфектира и пречиства въздуха, като осигурява съвременен и достъпен начин за постигане на здравословен микроклимат в дома и офиса.

Уредът е особено подходящ за страдащи от астма и алергии причинени от прах, както и за оборудване на болнични помещения, детски стаи и учебни зали.

Произвеждат се две модификации Еко-Фреш Мини – 01 и 03, като всяка от тях предлага следните варианти: „Натура“, „Лукс“ и „Двускоростен“.
Двускоростните пречистватели са много подходящи за спални помещения, тъй като са изключително тихи.
Използването му не отменя необходимостта от приток на свеж въздух в помещенията!

 

 

Високоефективната система за филтриране

Филтър с активен въглен, фин филтър и /или HEPA филтър улавят фините прахови частици, алергените на прахови акари, полени, плесени, мухълните спори, алергените на домашни любимци, бактерии, вируси, значително намалява органичните и остатъчни миризми.

Генератор на отрицателно заредени йони

Дезинфекцира и освежава въздуха, излъчвайки балансирано количество отрицателно заредени йони. Отрицателно заредените йони оказват благоприятно влияние върху здравето на човека. Въздух, богат на отрицателни йони, повишава работоспособността и помага при лечението на ред здравословни проблеми като алергии, синузити, астма, бронхити, пневмонии, грипоподобни вирусни заболявания, ускорява възстановителния процес след боледуване.

Вграденият икономичен вентилатор

Осигурява непрекъсната циркулация за филтриране на замърсения въздух, който пречистен и наситен с отрицателни йони се връща обратно в помещението, убива болестотворните вируси и бактерии.

  • Икономичен – нисък енергиен разход (17W).
  • Компактен и удобен – лесно преносим, не заема място, не изисква сложна поддръжка и почистване.
  • Без странични ефекти – процесът на дезинфекция и пречистване на въздуха е абсолютно естествен. Не се използват химикали и вредни материали. Уредът не влияе на температурата и влажността на средата.

 

Нивото на токсични субстанции във въздуха в затворените помещения често е 10 до 50 пъти по-голямо от това навън, а ние прекарваме почти цялото си време именно в затворени помещения.

Използването на уредите за дезинфекция и пречистване на въздуха и проточните вентилационни системи, осигуряващи приход на свеж въздух с марката „ECO-FRESH“ е алтернатива за ново качество на живот и здраве.